Nova pàgina Web

Tal com veieu en la consulta que esteu fent, l’Arxiu diocesà, l’Arxiu capitular de la Catedral i la Biblioteca diocesana del Seminari us ofereixen una nova pàgina Web per a rebre informació sobre els seus serveis i fer les recerques del contingut dels seus fons.

Les cerques dels fons dels arxius, ara, es fan a través dels quadres de classificació de l’Arxiu diocesà, de l’Arxiu capitular i de cadascun dels arxius parroquials; amb l’excepció de les cerques de les Dispenses matrimonials que es fan de manera autònoma. El contingut de dades de l’Arxiu diocesà existent en l’antiga Web s’anirà incorporant progressivament a la nova Web després de la seva revisió, així com tota la catalogació dels fons que es va portant endavant. Mentrestant els antics continguts són consultables per mitjà dels ordinadors de la Sala de consulta.

Pel que fa a les cerques del catàleg de la Biblioteca diocesana, com a novetat hi trobareu incorporades les dades sobre les Revistes. També dintre l’apartat de Col·leccions especials hi trobareu els inventaris de les diverses col·leccions de manuscrits.

 

+ notícies