Ajuda per registrar-se

L'Arxiu Diocesà de Girona posa a disposició dels seus usuaris l’accés lliure a la digitalització dels llibres sagramentals conservats de més de 100 anys (Baptismes, Confirmacions, Matrimonis i Òbits) de les parròquies de la diòcesi a través del seu web (www.arxiuadg.org). Properament també estaran disponibles les dispenses de proclames digitalitzades (fins el 1885) i les dispenses d’impediment (fins a inicis del segle XX).

 

Com registrar-se

Per a poder visualitzar les imatges primer cal registrar-se omplint el formulari d’alta d’usuari. Seleccioneu l'opció del menú que hi ha a la part superior dreta del web REGISTREU-VOS.

 

 

Ompliu el formulari d’alta per formalitzar el registre. No us oblideu de llegir i acceptar les condicions d’ús i la normativa de l’Arxiu i Biblioteca.

Un cop omplerts tots els camps rebreu un correu electrònic a l’adreça que heu facilitat per validar l’alta com a usuari.

 

 

Cliqueu a l’enllaç que us indicarem en el correu i podreu iniciar sessió amb el vostre DNI i el password que hagueu escollit.

IMPORTANT: Sense validar l'alta que rebreu al e-mail, no tindreu accés a iniciar sessió!

 

Com iniciar sessió

Per iniciar sessió cal haver-se registrat com a usuari.

Només caldrà que introduïu el vostre DNI i la clau d’accés que haureu escollit al registrar-vos.

 

Un cop hagueu acabat la consulta, podeu tancar sessió amb la icona  , ara bé, si no ho feu, la propera vegada que visiteu el web de l’Arxiu ja us reconeixerà i no caldrà que inicieu sessió de nou.

 

Si esteu registrats però heu oblidat el password, podeu recuperar-lo clicant a Si heu oblidat el password, aquí en podeu crear un de nou. Introduint el DNI us n’enviarà un de nou per correu electrònic, que podreu modificar més endavant entrant a la vostra fitxa d’usuari a través de la icona del llapis

 

 

Com visualitzar imatges

Cerqueu la fitxa del document que vulgueu consultar al Quadre de classificació, Arxius parroquials o Dispenses matrimonials. Si la digitalització del document està disponible, a la part inferior esquerra de la fitxa hi trobareu el botó que hi dona accés.

 

 

Un cop obert el document, a la part superior esquerra de la imatge la podeu ampliar, reduir o veure-la a pantalla completa; a la part superior dreta, podeu anar a la següent pàgina o a l'anterior (properament es visualitzarà el nombre de pàgines del document i podreu anar a la pàgina que desitgeu o bé al principi o al final).